مدت باقی مانده برای ثبت نام در لاتاری 2020

جهت دریافت اطلاعات به روز، عضو خبرنامه شوید

با تشکر از شما، به زودی خبرهای جدید برای شما ارسال میگردد متاسفانه مشکلی در ثبت عضویت شما بوجود آمد! دوباره تلاش فرمایید

کاربر گرامی؛

خواهشمند است تنها در صورتی فرم های ثبت نام را تکمیل نمایید که از شرایط و نحوه ثبت نام آگاهی داشته باشید. ثبت نام در لاتاری گرین کارت آمریکا یک فرایند کاملاً رایگان و آزاد برای تمامی افرادی میباشد که شرایط و امکان مهاجرت را دارا میباشند. در صورتیکه شخصاً توانایی ثبت نام در سایت اصلی را ندارید، میتوانید این کار را به ما بسپارید تا از طرف شما ثبت نام صحیح را انجام دهیم. لطفاً جهت مشاهده هزینه های ثبت نام از طریق این مرکز، این صفحه را مطالعه نمایید. به خاطر داشته باشید، مهلت ثبت نام رسمی از 9 مهر تا 11 آبان میباشد.

حریم شخصی کاربران

نام، نشانی ایمیل و اطلاعات شخصی که هنگام ثبت نام در سایت ارائه میکنید، به هیچ وجه در اختیار موسسات تجاری یا خدماتی و غیر آن قرار نخواهد گرفت و برای ارسال آگهی استفاده نخواهد شد.

این اطلاعات صرفاً برای اداره امور جاری سایت، ثبت نام در قرعه کشی گرین کارت آمریکا در موعد مقرر در سایت ثبت نام اداره مهاجرت آمریکا و اطلاع رسانی جهت اصلاح احتمالی اطلاعات ارسالی و ارسال رسید ثبت نام استفاده خواهد شد.

اعلام نتایج

افرادی که ثبت نام خود را از طریق مرکز ما تکمیل کرده اند در آخرین ایمیلی که از طرف این مرکز دریافت می کنند اطلاعاتی نظیر نام خانوادگی، سال تولد و شماره تاییدیه یا رهگیری (Confirmation Number) دریافت می کنند که به همراه همان ایمیل نحوه بررسی قبولی یا عدم قبولی اعلام خواهد شد. کد رهگیری ۱۶ رقمی بوده و برای افرادی که در لاتاری دوره گذشته (که سال پیش ثبت نام کرده اند) شرکت کرده اند با عدد ۲۰۱۵ شروع میشود.

افراد مجاز برای شرکت در گرین کارت لاتاری

  • افراد مجرد بالای ۱۸ سال میتوانند به تنهایی در لاتاری شرکت کنند.
  • افراد متاهل میتوانند با همسر و فرزندان مجرد زیر ۲۱ سالشان در لاتاری شرکت کنند.
  • افراد متاهل، میتوانند دو بار در لاتاری شرکت کنند. یک بار یک فرم برای آقا پر شود و اطلاعات خانم در آن گنجانده شود. و یک بار خانم فرم را پر کند و اطلاعات آقا را در فرم خود بگنجاند. این کار قانونیست و میتواند شانس افراد متاهل را دو برابر کند.
  • افراد مجرد بین ۱۸ تا ۲۱ سال میتوانند هم به صورت انفرادی ثبت نام کنند و هم به همراه والدینشان. بدین ترتیب ۳ بار در لاتاری شرکت کرده اند و این شانس برنده شدنشان را بیشتر میکنند. اگر هر یک از والدین برنده شوند، میتوانند به همراه آنها مهاجرت کنند.

یک فرد در صورت برنده شدن، فقط میتواند همراهان مجاز خود را که در زمان ثبت نام در لاتاری نامشان را در فرم آورده با خود ببرد.

ضمانت بازگشت پول

به عنوان تنها مرکز ارائه دهنده این ضمانت، در صورت عدم برگزاری لاتاری این دوره، مبلغ واریز شده به کاربران عودت داده خواهد شد.

شرایط تصویر

  • ابعاد: ۶۰۰ در ۶۰۰ پیکسل (اطلاعات کاملتر درباره عکس مناسب)
  • زمینه: سفید
  • رزولوشن عکس ۳۰۰ dpi باشد.

نمونه هایی از تصاویر مناسب جهت شرکت در لاتاری گرین کارت آمریکا

یو اس ای لاتاری

برندگان قرعه کشی چگونه انتخاب می شوند؟

در مرکز کنسولی کنتاکی، تمامی درخواست های دریافت شده از هر منطقه به صورت مجزا شماره بندی می شود. پس از پایان مهلت نام نویسی، یک کامپیوتر درخواست ها را به صورت تصادفی از بین تمامی درخواست های دریافت شده در هر منطقه جغرافیایی انتخاب می کند. در هر منطقه، اولین درخواستی که به صورت تصادفی انتخاب می شود، اولین مورد ثبت شده و دومین درخواست انتخاب شده به صورت تصادفی، دومین مورد ثبت شده خواهد بود و این روند تا انتها ادامه خواهد یافت. تمامی درخواست های دریافت شده طی مهلت نام نویسی دارای شانسی برابر برای انتخاب در هر منطقه می باشند. هنگامی که یک درخواست انتخاب می شود، مرکز کنسولی کنتاکی یک نامه ابلاغیه را برای متقاضی می فرستد که حاوی دستورالعمل های لازم برای درخواست روادید است. مرکز کنسولی کنتاکی پیگیری این موارد را تا زمانی که انتخاب شدگان برای دریافت روادید دستورالعمل های لازم برای حضور در یک کنسولگری آمریکا به منظور انجام مصاحبه روادید را دریافت نمایند و یا انتخاب شدگانی که در داخل آمریکا هستند برای تغییر وضعیت خود به یکی از دفاتر داخلی USCIS مراجعه کنند، ادامه می دهد.

نحوه اطلاع از قبولی

در زمان اعلام نتایج (اردیبهشت ماه) با مراجعه به آدرس www.dvlottery.state.gov/ESC و با استفاده از کد تاییدیه ثبت نام میتوانید از قبولی یا عدم قبولی خود مطلع شوید.

پس از قبولی

در صورت قبولی و پس از دریافت نامه قبولی از سایت فوق و اطلاع از کیس نامبر (Case Number) و محل مصاحبه (سفارت آمریکا در آنکارا یا ابوظبی)، اکنون زمان تکمیل فرم های مربوط به اطلاعات فرد برنده شده و همراهان او تا دریافت ویزای اقامت دائم در آمریکاست. دو فرم وجود دارند که شما باید هر دوی آنها را تکمیل نموده و برای کنسولگری کنتاکی ارسال کنید و بعد از آن منتظر دعوتنامه جهت دعوت به سفارت و انجام مصاحبه شوید.

پس از انجام مصاحبه، در صورت واجد شرایط بودن از نظر سفارت، معمولاً یک ویزای ۶ ماهه روی پاسپورت شما میخورد که میتوانید طی این مدت به آمریکا سفر کنید.